Sfeer impressies 

Van een congres, business-event, bedrijfsfeest, receptie of jubileum maak ik een mooie sfeer impressie. Dat is mijn vak. Ik breng de hoogtepunten voor je in beeld en maak een complete reportage, zodat je altijd weer op die onvergetelijke momenten kunt terugkijken. En ook als je er niet bij bent geweest dan zul je met de foto's het gevoel hebben dat je er toch bij was. Vraag meer informatie.

 

fotografie voor bedrijvenfotografie voor bedrijvenhome 25

 

Foto's voor websites, brochures, rapporten

Beeldmateriaal op websites, in brochures, folders en (jaar)rapporten is heel belangrijk. Er wordt aandacht mee getrokken en het geeft meteen aan welke de boodschap je wilt uitdragen. Foto’s zijn bepalend voor de look & feel en het is om die reden belangrijk om veel aandacht aan het beeldmateriaal te besteden. Je kunt natuurlijk foto's op het internet zoeken maar die zijn niet uniek. Je moet er niet aan denken dat foto's die jij gebruikt ook bij een ander staan. Bovendien kost het veel tijd en geld op foto's te vinden die precies aan je eisen voldoen.

Ik maak de foto's voor het doel waarvoor je ze wilt inzetten. Het beeldmateriaal is uniek en sluit volledig aan op jouw wensen. Ik fotografeer uiteenlopende onderwerpen die je meteen of voor latere projecten kunt gebruiken. Zo beschik je altijd en op ieder moment over je eigen beeldbank met uniek foto's. Ik werk zowel binnen als buiten Nederland en heb voor verschillende profit en non pofit organisaties gefotografeerd. Vraag meer informatie op.

 

home 04voedsel 0007groepsfoto3

 

Productieproces in beeld

Voldoen voor jouw bedrijf de traditionele procesbeschrijvingen niet meer. En heb je meer behoefte aan instructiekaarten met duidelijke foto's van de processtappen waarmee de medewerkers in één oogopslag kunnen zien wat ze moeten doen. Dan ga ik voor je aan de slag. Met gedetailleerde foto's laat ik duidelijk iedere stap van het proces zien en krijg je meteen zicht op de belangrijkste handelingen. Ook kunnen de foto's als extra toegevoegde waarde dienen bij bestaande procesbeschrijvingen. Of je gebruikt foto's voor je website, een presentatie of brochure. Zo laat je klanten en medewerkers zien wat je doet. Vraag meer informatie op

 

airtransport 002chocolaterie 002metaal 003

Fotografie van specifieke locaties 

Ben je op zoek naar uniek beeldmateriaal van alledaagse of juist unieke locaties in -en buiten Nederland voor bijvoorbeeld reisfolders, websites of rapporten? Ik fotografeer hotels, winkelstraten, locale markten en de omgeving van steden en dorpen vanuit een perspectief zoals het werkelijk is. De foto's laten meer zien dan de toeristische highlights en je kunt ervan verzekerd zijn dat je de beschikking hebt over uniek beeldmateriaal dat helemaal op jouw doelgroep is afgestemd. Vraag meer informatie op

new york002new york001Singapore 1

Zakelijke portretfoto's

Wil je zakelijke portretfoto's of is je huidige foto toe aan vernieuwing. Kijk hier voor meer informatie. 

 

Zelf voor je bedrijf fotograferen en bewerken

Zelf je bedrijfsfoto's maken en bewerken? Kijk hier voor meer informatie.

 

Fotogallerij

  • 001_2015-millenium-festival03
  • 2015-millenium-festival04
  • Hak_1
Events Sfeerimpressies Proces in Beeld
  • chinees_maket_hongkong
  • 10_Vastgoeddialoog
 
Reizen Communicatie en websites