Fotoworkshops op locatie voor groepen

Speciaal voor groepen, tot maximaal 12 deelnemers, organiseren wij fotoworkshops op locatie. Denk bijvoorbeeld aan personeelsverenigingen, de fotoclub of voor een bedrijfsdag. Beleef met collega's of je vriendengroep een leuke en leerzame dag waarin naast gezelligheid fotograferen centraal staat. Onder begeleiding van twee professionals maken we een fotowandeling door een fotogenieke stad. De route brengt je langs allerlei fotogenieke plekken en aan de hand van uitleg over belichtingstechnieken en compositieregels ga je aan de slag om jouw mooiste foto's te maken. Je krijgt uitdagende opdrachten waarmee je je creativiteit kunt uitdagen of ontdekken.

We hebben in verschillende steden leuke en fotogenieke routes. En in overleg is het ook mogelijk om een eigen voorkeur aan te geven en kunnen wij de dag daar organiseren. De steden die op dit moment beschikbaar zijn:

Onze vaste locaties 

Heb je een ander idee? Laat het ons dan even weten via het contactformulier.

Fotoworkshops op locatie  Fotoworkshops op locatie 
  Utrecht va € 89 pp   Dordrecht va € 89 pp
 Fotoworkshops op locatie  Fotoworkshops op locatie
 Leiden va € 95 pp   Antwerpen va € 95 pp

 Het programma (geldt voor iedere locatie)

  • Ontvangst/kennismaking met koffie/thee.
  • Uitleg over de invulling van de dag/route.
  • Tips en uitleg over de opdrachten en basistechnieken.
  • Wandeling met uitleg over de cameratechnieken en compostie (ochtend).
  • Lunch.
  • Wandeling met uitleg of cameratechnieken en compositie (middag).
  • Nabebespreken.

Foto-opdrachten:

Tijdens de workshop krijg je naast uitleg over camera-instellingen en compositieregels ook opdrachten die je zelfstandig gaat uitwerken. De opdrachten zijn in een hand-out duidelijk beschreven. Aan de hand daarvan wordt je uitgedaagd om verschillende thema's die betrekking hebben op de locatie, op jouw eigen creatieve manier in beeld te brengen. Op de foto's wordt door de docent later via ons eigen digitale platform uitgebreide feedback gegeven.

Fotobespreken:

Foto's kunnen naderhand uitgebreid inhoudelijk worden besproken. Dit kan online via ons eigen platform. Deelnemers krijgen dan toegang en een eigen plek om de foto te uploaden. Om die manier kunnen de foto's van elkaar worden bekeken. Wij zullen feedback en tips geven. Het is ook mogelijk om de foto's in groepsverband te bespreken. Dit kan in overleg worden afgesproken (de kosten daarvoor zijn niet in de prijs inbegrepen).

Tijden en prijzen:

De workshop start om 10u en wordt om 17u afgesloten.  
Er kunnen maximaal 12 deelnemers meedoen en het minimaal aantal deelnemers is vier.
De prijs per deelnemer is vanaf € 80 pp, bij minimaal 4 deelnemers en is exclusief 21% btw*. Koffie en thee bij de ontvangst is inbegrepen. 

*) BTW wordt voor bedrijven apart in rekening gebracht

Wat doet fotograferen met je:

Fotografie geeft ontspanning en met een camera in de aanslag ga je op een andere manier naar de omgeving om je heen leren kijken. Je gaat je eigen crerativiteit ontdekken en ook ervaren hoe anderen naar een onderwerp kijken en dat misschien op een heel eigen manier in beeld brengen. Dat is niet alleen inspirerend maar het geeft ook energie en je ontdekt msschien wel de nieuwe creatieve kanten van je collega's of vrienden.