Opfriscursus fotograferen

De opfriscursus fotograferen is bedoeld voor iedereen die al basiskennis van de fotografie heeft of voor als je een nieuwe camera hebt en een "zetje" nodig hebt om er vertrouwd te raken: "hoe zit het ook al weer met het diafragma, de sluitertijd, de ISO en witbalans en hoe werken die menu's?" Zeker als je niet regelmatig fotografeert dan kan de basiskennis gauw wegzakken. Deze worskhop van twee dagedelen (verdeeld over twee weken) helpt je dan om die kennis weer naar boven te halen. We gaan een dag op locatie fotograferen en alle basistechnieken uitproberen. Er is veel ruimte voor vragen en met de fotograaf aan je zijde is het heel prettig om direct en ter plekke antwoord en uitleg te krijgen. Na de opfriscursus kun je weer snel zelf aan slag om mooie foto's te maken. 

Prijs: € 125 per persoon, inclusief koffie/thee. Schrijf je je met twee in dan betaal je € 112,50 pp. Schrijf je hier in voor deze leerzame cursus fotograferen. De lunch is voor eigen rekening.

Duur: 2 dagdelen (verdeeld over twee weken)
Tijd: 09.30u tot 12u of 19.30u tot 22u
Max: altijd privé (max 2 deelnemers)
Wanneer: Datum in overleg
Waar: Maarssen

Niveau:

Basis & ietsje meer fotografie ervaring.
Heb je de basiskennis al maar mis je de routine om die in de praktijk toe te passen kijk dan of de BasisPLUS cursus fotograferen beter aansluit op je leerdoel.

Waarom deze cursus

  • Flexibel te boeken.
  • Les in de praktijk.
  • Na één les kun je weer zelf aan de slag.
  • Veel persoonlijke aandacht.
  • Rustige uitleg in begrijpelijke taal
  • Praktijk en theorie worden meteen toegepast.
  • Cursus is ook heel geschikt voor oudere fotografen.
  • Inhoud en leerdoel naar behoefte aan te passen.
  • Inclusief koffie/thee en lunch.

klik hier voor de blogs voor meer informatie over functies en instellingen van je camera.

opfriscursus

Doelgroep:

Voor iedereen, jong en oud, die behoefte heeft aan persoonlijke ondersteuning bij het fotograferen.

Locatie:

De opfriscursus wordt in Maarssen gegegeven.

Iets te vieren met fotografie?

Combineer een leuke en leerzame foto workshop met een speciale gelegenheid, bijvoorbeeld een vrienden-vriendinnendag of vrijgezellenfeest. Verras iemand uit je vriendenkring die veel met fotografie bezig is en organiseer voor haar of hem deze super leuke fotodag. De invulling van de dag en de locatie gaat altijd in overleg en kan overal in Nederland worden georgansiseerd (bij minimaal drie deelnemers), vraag hier informatie op.

Je hebt zelf een idee?

Het kan natuurlijk ook dat je zelf dag wilt organiseren met fotograferen als thema. Bijvoorbeeld als kado aan iemand die fotograferen heel leuk vindt of misschien met een vrienden- of vriendinnenclub of als teamdag met je collega's. Graag denken wij met je mee bij het samenstellen van een leuke dag die in het teken staat van fotograferen. Er is heel veel mogelijk en de dag kan in en buiten Nederland worden georgansieerd*. Voorwaarde is dat er voldoende deelnemers zijn (minimaal vier), vraag hier informatie op.

*)Vanwege de Coronabeperkingen zijn er tijdelijk alleen in Nederland mogelijkheden 

Fotokadobon

Op zoek naar een origineel kado. Geef dan een fotokadobon voor één van onze curssussen of workshops. 

 

Opfriscursus