Portfolio fotoshoot

Je besteedt veel aandacht aan tekst en vormgeving van je CV of zakelijk profiel, belangrijk  om jezelf goed te presenteren. En dan de foto Portfolio fotonog. Een foto trekt onbewust de aandacht en biedt daarom kansen die soms worden onderschat. Wat je niet kunt vatten in woorden kun je wel tonen in een goed portret. Het gaat er bij een profielfoto niet om dat je er zo portfolio foto'goed' mogelijk op staat, maar dat je 'doorkomt', met jouw persoonlijkheid. Samen met tekst en vormgeving geef je daarmee een compleet visitekaartje af. Voor iedereen is dat anders, daarom is het maken van een goed zakelijk portret ook zo leuk om te doen. 

Hoe ga ik te werk


Voor een portfolio foto shoot trek ik minimaal een uur uit. Voorafgaand maken we kennis en leg jij uit wat je wensen zijn. In welke context wil je foto gaan gebruiken, wat wil je uitstralen, enz. Dan gaan we aan de slag in de studio of op locatie. Tijdens de shoot werken we samen. Vaak voelt dat eerst wat onwennig, je bent ten slotte geen model van beroep, maar dat verandert na een paar foto's en dan kunnen we wat verschillende dingen uitproberen. Vaak levert een houding of standpunt die je niet zo snel zelf zou kiezen de ‘winnende’ foto op. Maar soms is juist een heel traditionele houding de topper. Het is altijd
weer een verrassing en vooral aan jou om te bepalen in welke foto je jezelf het meest treffend verbeeld ziet. Na de shoot maak je de keuze voor 2 a 3 foto's. Binnen een werkdag ontvang je deze in digitale vorm. 

Wat kost het

Een enkele shoot in de studio in Amersfoort is € 95,- all in. Shoot op locatie, studio
op locatie, meerdere personen, teamfoto's, is allemaal mogelijk. De kosten bespreken we altijd vooraf en zijn afhankelijk van je wensen. Afspraken over prijs en de opdracht leggen we vast in een heldere offerte. 

Neem voor meer informatie of het maken van een afspraak contact op.

DSC 1232 2 1 DSC4158 1 DSC7907 2 1DSC 7593 1