Familieportret

Je wilt heel graag mooie en bijzondere momenten voor eeuwig vasthouden en delen met je geliefden. Herinneringen zijn er altijd maar wat is DSC 4532 1nu mooier om die momenten ook vast te leggen in een serie mooie portret foto's, helemaal gemaakt volgens jouw wensen en ideeën en op een locatie die voor jouw bijzonder is. Die foto's wil ik met jou maken en als je dat wilt denk ook heel graag mee over de invulling. 

Hoe ga ik te werk:

De portret shoot krijgt van mij altijd alle aandacht die nodig is om de mooiste sfeer te krijgen. Daarom vind ik DSC0272 3 1 het belangrijk om van tevoren persoonlijk kennis te maken en de ideeën en de mogelijkheden met elkaar te bespreken. Een goede klik en vertrouwen zijn een belangrijke basis om de foto's in een goede en ontspannen sfeer te maken. Van tevoren bespreken we de locatie en de mogelijkheden waar we de foto's gaan maken en leggen we een datum vast. Er is de mogelijkheid om tot 4 personen gebruik te maken van de studio in Amersfoort. Van de gemaakte afspraken ontvang je een bevestiging. 

Na de portret shoot bekijken we samen de resultaten en je ontvangt meestal binnen één week al de eerste selectie. Je kun dan op een rustig moment je definitieve keuze maken. De door jouw gekozen foto's worden vervolgens definitief bewerkt en meestal binnen twee weken, nadat je je keuze kenbaar hebt gemaakt, aan je afgeleverd. De foto's ontvang je digitaal. En één foto naar keuze druk ik voor je af in fine-art kwaliteit op formaat 30x40. Na aflevering ontvang je de factuur.

Wat kost een fotoshoot:

Een portret shoot is vanaf € 275,--* . We hebben van tevoren altijd persoonlijk contact en bespreken alles goed. Dit wordt vastgelegd in een heldere offerte. Een portretshoot is bij mij geen haastklus. Ik reserveer twee uur maar als als meer tijd nodig is dan is dat geen probleem en daar reken ik ook niets extra voor. Het tarief bestaat uit: de voorbereiding, de fotoshoot, nabewerken en afleveren van de foto's en een afgedrukte foto naar keuze (30x40 fine art kwaliteit). Binnen een straal van 20km vanuit Amersfoort reken ik geen reiskosten. Is het verder weg dan zal ik € 0,39 per km berekenen (afstand op basis van ANWB reistabel).

*bedragen zijn incl BTW en het tarief is gebaseerd op ca twee uur per fotosessie en maximaal 6 personen. 

Heb je interesse? Klik hier voor meer informatie of voor maken van een afspraak.

 DSC3811 1 DSC0243 1DSC 3632 2 1

 DSC7712 2 1 DSC7907 2 1 DSC9270 2 5 1