Vakantiewoning fotografie

Foto's spelen een belangrijke rol bij de verhuur of verkoop van een vakantiewoning. Toekomstige huurders of kopers kijken als eerste naar de foto's voordat ze de advertentie helemaal gaan doorlezen. De foto's geven vaak de doorslag om de woning wel of juist niet te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de woning er zowel binnen als buiten fris en strak uitziet en uitnodigend klaar staat om gasten te ontvangen. En soms kan een kleine styling al veel doen om de woning nog aantrekkelijker te maken. Ik verzorg de vakantiewoning fotografie maar ook bed & breakfastaccomodaties en complete vakantieparken op professionele wijze in- en buiten Nederland. En als je vragen hebt over de styling dan kan ik je daar ook advies over geven. Reserveer tijdig voor projecten die in het na- en voorseizoen gefotografeerd moeten worden.

Hoe ga ik te werk

We maken een afspraak en ik kom bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. Alle wensen, eisen en voorwaarden bespreken we uitvoerig en die leg ik vast in een offerte en beeldplan. Zodra alles is afgesproken  ga ik voor je aan de slag. De foto's worden volledig bewerkt en digitaal aan je beschikbaar gesteld zodat je er meteen mee aan de slag kunt in advertenties en op websites. Ik werk zowel binnen als buiten Nederland voor kleine en grotere projecten. Vraag hier informatie op. 

Fotograferen in Coronatijd

Tijdens mijn werkzaamheden zal ik altijd rekening houden met beperkingen die door het Nederlandse ministerie van VWS zijn opgesteld. Dit geldt uiteraard ook voor voor voorwaarden van andere landen. Hygiëneregels zullen altijd worden nageleefd. Over het algemeen werk ik zelfstandig en indivudueel en meestal in voor- en naseizoen. Ik kan dus gemakkelijk projecten uitvoeren zonder drukte op de locaties.

Vakantiewoningen fotografieVakantiewoningen fotografieVakantiewoningen fotografie

 Project: Villapark de Hondsrug, Exloo, The Netherlands

 

Vakantiewoning fotografieVakantiewoning fotografieProject Panorama Hideaway Corfu 022

 Project: Villapark Panorama Hideaway, Kerkira, Corfu, Greece

 

Fotogallerij Villapark De Hondsrug in Exloo, The Netherlands

  • Project_Hondsrug_Exloo_02
De Hondsrug, Exloo, The Netherlands

 

Fotogallerij Villapark Panorama Hideaway, Kerkira, Corfu, Greece

  • Project_Panorama_Hideaway_Corfu_001
Panorama Hideaway, Kerkira, Corfu, Greece