Vakantiewoning fotografie

Foto's spelen een belangrijke rol bij de verhuur of verkoop van een vakantiewoning. Toekomstige huurders of kopers kijken als eerste naar de foto's voordat ze de advertentie helemaal gaan doorlezen. De foto's geven vaak de doorslag om de woning wel of juist niet te kiezen. Het is daarom belangrijk dat de woning er zowel binnen als buiten fris en strak uitziet en uitnodigend klaar staat om gasten te ontvangen. En soms kan een kleine styling al veel doen om de woning nog aantrekkelijker te maken. Ik verzorg de vakantiewoning fotografie maar ook bed & breakfastaccomodaties en complete vakantieparken op professionele wijze in- en buiten Nederland. En als je vragen hebt over de styling dan kan ik je daar ook advies over geven. Reserveer tijdig voor projecten die in het na- en voorseizoen gefotografeerd moeten worden.

Bed & Breakfast 

Bij een Bed & Breakfast speelt niet alleen de accomodatie een belangrijk rol, ook de omgeving is vaak doorslaggevend bij de keuze van een locatie. En dat is waar ik tijdens mijn fotografie graag aandacht aan besteed. Ik breng de accomodatie uitgebreid en sfeervol in beeld en fotografeer ook de highlights in de directe omgeving van de locatie. Zo krijgen toekomstige gasten meteen een heel goede indruk van de plek waar ze paar heerlijke dagen gaan doorbrengen. De foto's maak ik uiteraard geschikt voor presentatie op de website of publicatie in een folder.  Desgevraagd maak ik van de serie een leuk en informatief boekje dat bijvoorbeeld als inkijk expemplaar ergens op een tafel achtergelaten kan worden of om aan de gasten aan te bieden als herinnering aan hun bezoek.     

Hoe ga ik te werk

We maken een afspraak en ik kom bij je langs voor een persoonlijke kennismaking. Alle wensen, eisen en voorwaarden bespreken we uitvoerig en die leg ik vast in een offerte en beeldplan. Zodra alles is afgesproken ga ik voor je aan de slag. De foto's worden volledig bewerkt en digitaal aan je beschikbaar gesteld zodat je er meteen mee aan de slag kunt in advertenties en op websites. Ik werk zowel binnen als buiten Nederland voor kleine en grotere projecten. Vraag hier informatie op. 

Vakantiewoningen fotografieVakantiewoningen fotografieVakantiewoningen fotografie

 Project: Villapark de Hondsrug, Exloo, The Netherlands

 

Vakantiewoning fotografieVakantiewoning fotografieProject Panorama Hideaway Corfu 022

 Project: Villapark Panorama Hideaway, Kerkira, Corfu, Greece

 

Fotogallerij Villapark De Hondsrug in Exloo, The Netherlands

  • Project_Hondsrug_Exloo_02
De Hondsrug, Exloo, The Netherlands

 

Fotogallerij Villapark Panorama Hideaway, Kerkira, Corfu, Greece

  • Project_Panorama_Hideaway_Corfu_001
Panorama Hideaway, Kerkira, Corfu, Greece