Portretfotografie voor zakelijke toepassing

Je bent professional en dat wil je graag uitdragen met een zakelijke portretfoto. Meestal verloopt een eerste kennismaking meestal via Social Media. Je profielfoto moet daarom betrouwbaarheid en professionaliteit uitstralen en onderscheidend zijn zodat je opvalt èn bezoekers bij jou profiel blijven stilstaan. En zo af en toe is het ook goed om een nieuwe profielfoto te laten maken om te laten zien zoals je nu bent. Ook portretfoto's voor bedrijfspresentaties, interviews en websites moeten om diezelfde reden professionaliteit laten zien. Een profielfoto is daarom geen uitsnede uit een vakantiekiekje of selfie. Aan het maken van een goede portretfoto besteed ik veel zorg en aandacht en is voor mij nooit haastwerk. Maak een afspraak.

Portret

Portret fotoshoot voor bedrijven

Wil je je als bedrijf aan je klanten presenteren of via het intranet op de 'wie is wie' pagina of via het 'smoelenboek' laten weten wie alle werknemers zijn. Het is dan belangrijk dat de portretfoto's dezelfde uitstraling hebben. Ik maak de foto's overeenkomstig jouw wensen en fotografeer op locatie. De prijs is op basis van een gespecificeerde offerte.

Hoe gaat een portretshoot in zijn werk 

Portretfoto's maken vraagt tijd en aandacht. Kwaliteit heeft bij mij daarom altijd de hoogste prioriteit. Een zakelijke fotoshoot kan op verschillende manieren worden georganiseerd, bijvoorbeeld op je werklocatie, bij je thuis of op een locatie van jouw keuze waar je je prettig voelt. Alle benodigdheden neem ik mee en worden snel opgesteld.

Voorbereiding

We beginnen met een korte intake. Dat vind ik belangrijk om helder te krijgen wat jij met de foto's wilt uitdragen. Daarna gaan we aan we aan de slag. We bepalen de achtergrond, het licht,  compositie en houding waarin je geportreert wilt worden. Ik zal je, als dat nodig is, coachen om jouw beste persoonlijke karakteristieken naar voren te halen. Voor deze fase nemen we de tijd die nodig is.

Voor de fotosessie op locatie reserveer ik 1,5 uur. Als er meer tijd nodig is dan is dat geen enkel probleem. Je betaalt echter nooit meer als het tarief dat is afgesproken dus ook als de shoot langer duurt dan de afgesproken tijd. 

In overleg bepalen we in welke uitvoering de foto's bewerkt zullen worden. Eventuele visagie wordt door mij niet standaard georganiseerd.

Na de fotoshoot bekijken we gezamelijk de eerste resultaten. Je ontvangt binnen één week de selectie (digitaal via een link) en kun je op een rustig moment je definitieve keuze maken. De door jouw gekozen foto's worden vervolgens definitief bewerkt en binnen twee weken, nadat je je keuze kenbaar hebt gemaakt, digitaal aan je afgeleverd. Je ontvangt dan ook de factuur die je binnen veertien dagen mag betalen. 

Tarief van een fotoshoot op locatie

Individuele shoot € 175 (op locatie) | 2 tot 4 personen (op locatie)  € 250 | duur 1,5 uur | incl 3 bewerkte foto's digitaal in HR kwaliteit**  + 1 extra foto naar keuze afgedrukt | geen reiskosten binnen een straal van 20km vanaf Utrecht, daarboven € 0,39 per km.

**de geselecteerde foto's worden in uitvoeringen Kleur, Zwartwit en High Key digitaal aan je opgeleverd.

 

Fotogallerij

{gallery}Portret,crop=100,crop_factor=100,ratio=0,thumbs=0,width=110,height=150{/gallery}

    klik op afbeelding