Even voorstellen.....

Wij zijn Roland de Zeeuw & Jolanda Oosterbeek en we hebben sinds begin 2023 de stap gezet om samen te gaan werken. Dat doen we nog steeds onder de bedrijfsnaam RolanddeZeeuwFotografie. Naast onze gezamelijke activiteiten ook onze eigen specialismes. Graag stellen we ons voor.

Roland de Zeeuw

Roland de ZeeuwGespecialieerd in bedrijfsfotografie en docent fotografie voor beginnende beginnende- en (semi) gevorderde hobbyfotografen en mijn cursusruimtes  zijn Maarssen gevestigd. Ik heb veel ervaring voor dit prachtige vak opgedaan in de praktijk en mijn vakopleiding, aangevuld met workshops en masterclasses, heb ik gevolgd aan de School voor Fotografie in Breda waar ik ook ben afgestudeerd.

 

Mijn achtergrond

Met mijn achtergrond als cursusbegeleider ben sinds 2010 professioneel bezig om mijn kennis en ervaring over te dragen aan iedereen die meer over fotografie wilt leren. Ik geef fotorgafie- en beeldbewerkingscursussen in Photoshop en Lightroom op verschillende kennisniveau's en ook fotografietraingen voor bedrijven. Ik doe dit volgens een concept dat ik zelf heb ontwikkeld en mijn unieke aanpak is dat de meeste cursussen privé in mijn eigen cursusruimte kunnen worden gevolgd. Lesgeven is één van mijn passies en ik zet me volledig in om beginnende fotografen het plezier van fotograferen ook te laten beleven, om mooie foto's te leren maken en alle mogelijkheden van de camera optimaal te leren benutten, en dat uiteraard zonder de automaatstand.

Jolanda Oosterbeek

Jolanda oosterbeekFotograaf met een fascinatie voor natuur, licht en tijd. Sinds 2023 ben ik betrokken bij het geven van cursussen bij Roland. Roland ken ik al meer dan 10 jaar waarbij we elkaar vinden in het fotograferen en nu dus ook in de samenwerking bij het geven van cursussen fotografie en fotobewerken. Kennis van je camera en van licht zijn vaak een struikelblok om verder te komen als startende fotograaf. Over die drempel wil ik je helpen zodat je enthousiast een volgende stap in de fotografie kunt maken. Ik maak daarbij gebruik van het door Roland ontwikkelde cursusconcept. De laagdrempelige aanpak waarbij persoonlijke aandacht, individueel advies en mijn enthousiasme leidend zijn sluiten ook helemaal aan op de manier waarop ook ik mijn cursussen geef. Ik werk vanuit mijn eigen studio in Amersfoort en geef daar ook mijn workshop portretfotografie en kun je er terecht voor portretshoots. 

Net als Roland  heb ik veel ervaring voor dit prachtige vak opgedaan in de praktijk. Mijn vakopleiding heb ik gevolgd aan de School voor Fotografie maar dan in Utrecht, waar ik afstudeerde.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht vinden wij heel belangrijk en die geven wij aan iedereen die deelneemt aan onze cursussen. Dat is de kracht van de cursussen die je bij ons volgt. Uniek daarbij is dat wij de meeste cursussen privé geven. Dus 1 op 1 les in onze eigen cursuslocaties in Maarssen of Amersfoort. Voor groepslessen geldt altijd dat wij   in kleine groepen werken  zodat alles rustig en duidelijk kan worden uitlegd. Van cursisten krijgen wij vaak als reactie terug dat ze die persoonlijke aandacht zeer waarderen en het fijn vinden om een fotocursus met docent te volgen die alles goed uitlegt in plaats van een cursus via het Internet of in grote groepen. En daar krijgen  wij veel energie. Wil je weten wat andere cursisten vonden lees hun reacties dan hier.

Bedrijfsfotografie

Naast lesgeven is Roland  ook beschikbaar voor fotografie voor bedrijven  in de logistieke sector, voor profit- en non-profit organsiaties, maar ook om vakantieparken te fotograferen (zowel in- als exterieur) of allerlei zaken die voor zakelijke doeleinden belangrijk zijn. Jolanda is naast het geven van cursussen en workshops beschikbaar voor zakelijke- en particuliere portretshoots zowel op locatie als in haar studio in Amersfoort. Alles wat wij oppakken doen we professioneel en met veel plezier en enthousiasme, of het nu gaat om om het overbrengen van kennis tijdens fotografietrainingen of bij het werken aan opdrachten. Wij gaan altijd voor het beste resultaat en altijd gericht op vertrouwen waarin de klant altijd centraal staat. Voor informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.